Nem vállalja a felelősséget: az Ázsia Expressz sztárja állítja, nem az ő hibájából történt a baleset

Budapest — Nem volt semmilyen szer hatása alatt és a felelősségét sem ismeri el Bereczki Krisztián (29), jelentette ki a testépítő ügyvédje a múlt heti balesettel kapcsolatban.

A Ripost írta meg, hogy az Ázsia Expressz 2. sztárja kocsijával a X. kerületben egy rendőrautóval ütközött múlt csütörtökön, a balesetben a két járőr könnyebben sérült meg, Krisztiánt pedig kihallgatták és vért is vettek tőle. Ám a fiatalember ügyvédje, dr. Mikófalvi Ádám szerint Bereczki nem hibás, a rendőr-autó kanyarodott ki elé.

Ügyfelem szerencsére csak könnyebb személyi sérüléssel járó közúti baleset részese volt, amelyben vétlennek tartja magát. Elmondása szerint főútvonalon szabályosan haladt, amikor a megkülönböztető jelzést nem használó rendőrautó elé kanyarodott – írta kérdésünkre az ügyvéd, aki azt is kiemelte válaszában, hogy a vérvétel és a kihallgatás egyszerűen csak a vizsgálat szokott rendjét képezi.

A baleset kapcsán ügyfelemet kihallgatták, felelősségét nem ismerte el. Meggyőződése, hogy nem állt semmilyen, a vezetési képességet hátrányosan befolyásoló szer hatása alatt. Az ilyen jellegű ügyekben szokásos módon a nyomozó hatóság szakértői vélemények beszerzése felől intézkedett. Ügyfelem ezúton is mielőbbi gyógyulást kíván a sérült rendőröknek! – tette hozzá az ügyvéd.

forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/bereczki-krisztian-baleset-felelosseg-nem-vallalja/c1nmpj1