Részletek Bereczki autóbalesetéről, megszólalt az ügyvéd

Az Ázsia Expressz sztárja február 26-án karambolozott egy rendőrautóval a Salgótarjáni úton.  

Ahogy arról a beszámolt, február 26-án egy rendőrautóval karambolozott az Ázsia Expressz sztárja a X. kerületi Salgótarjáni úton. Olvasónk éppen hazafelé sétált, amikor rettenetes robajra lett figyelmes, azonban már csak azt látta, hogy egy rendőrautó és egy terepjáró egymásba szaladt. Mint kiderült, a kocsit Bereczki Krisztián vezette.

A balesettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget is, akik kérdésünkre válaszolva megerősítették, hogy február 26-án valóban történt baleset a környéken. Tájékoztatásuk szerint az autóban utazó két rendőr könnyebben megsérült, Krisztiánt pedig azonnal előállították és mintavételre kötelezték, mivel felmerült a gyanúja, hogy valamilyen szer befolyásoltsága alatt vezetett.

Fotó: TV2

Bár cikkünk megjelenése előtt kerestük Krisztiánt, ő nem kívánt nyilatkozni, most azonban jogi képviselője, Dr. Mikófalvi Ádám felkereste lapunkat. Levelében arról tájékoztatott, hogy ügyfelét kihallgatták, azonban felelősségét nem ismerte el. Bevallása szerint nem állt semmiféle szer befolyásoltsága alatt.

„Ügyfelem szerencsére csak könnyebb személyi sérüléssel járó közúti baleset részese volt, amelyben vétlennek tartja magát. Elmondása szerint főútvonalon szabályosan haladt, amikor a megkülönböztető jelzést nem használó rendőrautó elé kanyarodott. A baleset kapcsán Ügyfelemet kihallgatták, felelősségét nem ismerte el. Meggyőződése, hogy nem állt semmilyen, a vezetési képességet hátrányosan befolyásoló szer hatása alatt. Az ilyen jellegű ügyekben szokásos módon a nyomozó hatóság szakértői vélemények beszerzése felől intézkedett. Ügyfelem ezúton is mielőbbi gyógyulást kíván a sérült rendőröknek!” – nyilatkozta lapunknak Krisztián ügyvédje, Dr. Mikófalvi Ádám.

forrás: https://ripost.hu/sztar/fules/reszletek-bereczki-autobaleseterol-megszolalt-az-ugyved-2315666/